Maak kennis met ons nieuwste teamlid, Jacky!

16 jan 2019

Maak kennis met ons nieuwste teamlid, Jacky!

 Wij zijn trots! Ons team van re-integratiedeskundigen is uitgebreid. Onze nieuwste collega is Jacky Schaeken. Wij heten haar van harte welkom! Jacky zal samen metMarnix Klerken,Armand LardenoijeenGaston Pijlsde spoor 1 en 2 re-integratie binnen Integrated Care Limburg voor haar rekening nemen.

        

 Jacky heeft een staat van dienst van meer dan 20 jaar binnen de re-integratie- en loopbaanbranche. Hierbij begeleidt ze met veel plezier mensen binnen 2e spoor en outplacementtrajecten én kandidaten met een specifieke loopbaanvraag. Jacky is een welkome aanvulling en heeft de bewuste keuze gemaakt om in ons multidisciplinaire team te gaan werken. Naar eigen zeggen kan ze hierdoor mensen binnen de re-integratie maatwerk bieden waardoor de hulpvraag nog beter beantwoord kan worden. Jacky biedt begeleiding aan een brede doelgroep, met lage tot hoge opgeleiden, uit verschillende branches, leeftijden en achtergronden. Ook draait Jacky haar hand niet om voor nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen.

      

 Wil je kennismaken met Jacky? Neem dan vrijblijvend contact met Caroline op via 06-46366353 of viac.berghmans@iclimburg.nl.