Groot succes met trampolineproject voor 70+-ers!!

01 mrt 2019

Groot succes met trampolineproject voor 70+-ers!!

Mw. Quaring is 96 lentes jong en in dit geval mag dat met recht worden gezegd: vol overgave doet ze mee met het bouncen op de trampoline, ze straalt. Als ik naderhand aan haar vraag wat ze ervan vindt zegt ze: “ik vind het schitterend en ook vind ik het geweldig  dat ze dit voor ons doen”. Haar leuke aanstekelijke lach spreekt daarbij boekdelen en als ik haar vraag of zij een soort vertegenwoordiger/ambassadeur  wil zijn van dit project door haar positivisme zegt ze :  “ jazeker ‘!!!

       

Het trampolineproject van ICL is voor jong en oud, maar dit keer was de doelgroep 70+ aan de beurt! Op een leuke wijze aan de conditie werken, specifieke gezondheidsklachten verhelpen, gewicht verliezen of uw houding verbeteren? Leren om de balans beter te bewaren? Of gewoon met plezier sportief bezig zijn? Het kan allemaal met maar één toestel: de bellicon® mini trampoline. Iedereen kan deelnemen. Iedereen kan werken aan de eigen conditie op eigen tempo. Springen hoeft niet, bouncen is al genoeg! Door de beugel die eraan zit kan men zich vasthouden en zal men zich veilig voelen. Door de vering van de trampoline is het niet belastend voor de gewrichten. Je voelt je weer even kind. Met heel veel plezier samen bewegen! 

          

      

Met de bellicon® zet je tegelijkertijd 656 spieren aan het werk. Daarom is het niet verwonderlijk dat de trampoline een ideaal middel is om gezondheidsklachten te verhelpen. Of om lekker te bewegen. De bellicon® is ervoor gemaakt. Elastisch, degelijk en vooral uitdagend. Wanneer komt u in actie? Bel voor meer informatie 043-3473555 of mail ons via c.berghmans@iclimburg.nl