FysioVitaal

12 feb 2019

FysioVitaal

Het fysieke trainingsprogramma waarbij jij persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut krijgt. We starten met een intake gesprek waarbij mogelijke klachten, wensen en doelen worden besproken. Aan de hand hiervan wordt een training op maat voor jou samengesteld. FysioVitaal kan gevolgd worden door mensen met klachten of ter preventie van, jong en oud, man en vrouw én voor diegene die een stok achter de deur kunnen gebruiken. Samen met ons werken aan gewichtsverlies? Dat kan! De fysieke training kan gecombineerd worden met advies van onze voedingsdeskundige!

       

De trainingen duren 1,5 uur per keer en worden altijd begeleid door een fysiotherapeut. Tijdens de training kun je gebruik maken van uitdagende en verschillende trainingsvormen zoals een circuittraining, bodypump en uitgebreide cooling down. Wij zorgen ervoor dat je keer op keer een leuke training ervaart! Op regelmatige basis wordt je voortgang geevalueerd en checken we je gezondheid. 

        

De trainingen vinden plaats op onze ICL vestiging aan de Leidenlaan 14 in Maastricht. Voor meer informatie en de tarieven neemt contact met ons op via info@iclimburg.nl