Het laatste nieuws over ICL

Hieronder vindt u het laatste nieuws over Integrated Care Limburg.

FysioVitaal

12 feb 2019

FysioVitaal

Omdat je optimale begeleiding waard bent. Hét fysieke trainingsprogramma waarbij jij persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut krijgt. Een traject voor iedereen, waarbij je middels een training op maat gaat werken aan je eigen doelen.

Maak kennis met ons nieuwste teamlid, Jacky!

16 jan 2019

Maak kennis met ons nieuwste teamlid, Jacky!

Wij zijn trots! Ons team van re-integratiedeskundigen is uitgebreid. Onze nieuwste collega is Jacky Schaeken. Wij heten haar van harte welkom! Jacky zal samen met Marnix Klerken, Armand Lardenoije en Gaston Pijls de spoor 1 en 2 re-integratie binnen Integrated Care Limburg voor haar rekening nemen.

ICL wenst iedereen fijne feestdagen!

12 dec 2018

ICL wenst iedereen fijne feestdagen!

Namens het gehele Integrated Care Limburg team wensen wij u en uw dierbaren fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2019 toe!

Feestelijke opening FlexVille!

24 okt 2018

Feestelijke opening FlexVille!

Aanstaande zaterdag is het zover, de feestelijke opening van FlexVille! De officiële opening door Gouverneur Theo Bovens zal plaats vinden om 12:00. Aansluitend zijn er optredens van Frans Theunisz, maar ook verschillende demonstraties van onder andere fitness toestellen, bekkenbodem fysiotherapie, trampolines. Daarnaast is het mogelijk om een scan te laten maken van je voeten, een parcours af te leggen met een e-bike en een yoga en gezonde leefstijl wandeling te maken. Voor de kinderen is er een springkussen en wordt er een poppenspel georganiseerd. Heeft u zich nog niet aangemeld? Dit kan nog via info@icmfysio.nl, bel ons via 043-3473555 of loop even bij ons binnen om u aan te melden.

FlexVille in City Magazine

17 okt 2018

FlexVille in City Magazine

Sinds kort is Integrated Care Limburg met haar fysiotherapiepraktijk ICM Fysio gevestigd aan het voormalig scoutinggebouw op de grens van Malpertuis en Caberg aan de Tamboerijnstraat 40, midden in het Viegenpark. De aankondiging en uitnodiging voor de opening staat in City Magazine! Het gebouw waar we ons gevestigd hebben heeft de naam FlexVille gekregen. Het is een verzamelcentrum voor verschillende disciplines. Lees snel verder!

Wij organiseren: Informatiebijeenkomst Burn-out: de zichtbare en onzichtbare gevolgen

19 sep 2018

Wij organiseren: Informatiebijeenkomst Burn-out: de zichtbare en onzichtbare gevolgen

Hoe weet je dat je onderweg bent naar een burn-out en hoe voorkom je dat vervolgens? Wat is nu precies een burn-out en welke symptomen zijn belangrijke (voor)signalen, voor uzelf, voor u als werkgever, als collega of als bedrijfsarts?

Een oude en een nieuwe collega!

03 mei 2018

Een oude en een nieuwe collega!

Deze week is een speciale week. Onze collega Marnix Klerken is 20 jaar werkzaam bij ICM-fysio en wij mogen onze nieuwe collega, Gaston Pijls, verwelkomen bij Integrated Care Limburg!

Medical Taping en hooikoorts

19 apr 2018

Medical Taping en hooikoorts

Het is weer de tijd van de pollen en de hooikoorts. Heb jij al eens aan Medical Taping als oplossing voor jouw hooikoortsklachten gedacht? Lees snel verder voor meer informatie!

Eten helpt om gezond te blijven! Wij stellen onze collega voor.

03 apr 2018

Eten helpt om gezond te blijven! Wij stellen onze collega voor.

Yolanda Turksema is naast orthomoleculair diëtist ook afgestudeerd als gezondheidswetenschapper aan de Universiteit Maastricht. Yolanda is groot voorstander van 'natuurlijk' en mochten supplementen nodig zijn ter ondersteuning van de behandeling, dan geeft ze dit aan. Uiteraard houdt ze daarbij rekening met jouw wensen en mogelijkheden om deze al dan niet in te zetten. Yolanda geniet van het moment waarop je merkt dat je klachten minder worden, je fitter voelt of minder medicijnen hoeft te gebruiken.

Elly Reneerkens over ICL

08 mrt 2018

Elly Reneerkens over ICL

Via een kennis ben ik terecht gekomen bij ICL. Ik heb COPD gold 3. Ik krijg voornamelijk begeleiding om mijn uithoudingsvermogen en kracht te verhogen. Als je écht een goede fysio wilt, ga dan naar ICL, het is zeker de moeite waard! Lees mijn hele verhaal op de volgende pagina!