Medische preventietraining (MPT)

       

Goede voornemens voor 2017 beginnen bij ICL!


Train je nog niet bij ICL of train je nu 1 keer per week, maar zou je graag 2 keer in de week willen komen trainen? En wil je dit doen voor nog geen€ 6,95 per les? Geef je dan nu op voor ons nieuwe abonnement!

    

Voor € 60,- per maand krijg je twee keer per week een training van 90 minuten onder begeleiding van een persoonlijke fysieke trainer in een groep van maximaal tien personen per keer! Wij fungeren als die stok achter de deur die jij nodig hebt, onder andere door jou op een vast tijdstip in te plannen! Kun je een keer niet? Niet erg! Wij plannen jouw inhaal les meteen in! Iedereen krijgt een individueel trainingsprogramma dat zo is opgesteld dat jouw persoonlijke doelstellingen behaald kunnen worden. Wij zullen jou uitdagen om op een verantwoorde manier alles uit jezelf te halen!

    

Heb jij al goede voornemens voor 2017? Laat het sporten bij ICL een voornemen zijn dat je daadwerkelijk gaat verwezenlijken!

             

     

Sporten onder professionele begeleiding

De medische preventietrainingen zijn bedoeld voor mensen met een laag risico op lichamelijke klachten, die doelbewust willen werken aan hun gezondheid. Omdat iedereen in de loop van de tijd echter klachten kan ontwikkelen, bieden wij deze trainingen aan. Een team van professionele trainers met een fysiotherapeutische opleiding leert u op een effectieve wijze, en bewuster, om te gaan met uw eigen lichaam.

                             

     

Doelbewust en op maat

ICM biedt de mogelijkheid om de medische preventietraining te combineren met voedingsdeskundig advies. Daardoor wordt er niet alleen aandacht besteed aan de fysieke leefwijze maar aan het algehele leefpatroon. In deze persoonlijke trainingen van ICM staat uw gezondheid centraal. Daarom werken we met trainingsschema’s op maat. Er wordt met maximaal tien mensen tegelijkertijd getraind, onder begeleiding van een trainer.

Na het houden van een intakegesprek maakt de fysieke trainer een trainingsprogramma op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke doelstelling en wensen van de cliënt. Het MPT-team bestaat uit professionals met een fysiotherapeutische achtergrond die verschillende specialismen vertegenwoordigen. Hierdoor kunnen we inspringen op een diversiteit aan mogelijke klachten.