Mensen van hun voet en houdingsklachten verlossen, zo eenvoudig is onze filosofie


     

Will Goessens, podoloog van Goessens-Podologie is ervan overtuigd dat niets binnen het functioneren “los” gezien kan worden van de mens in zijn geheel. En ik ben er ook van overtuigd dat als je de (ver)oorzaak(er) van een klacht en/of blessure weet op te sporen, en adequaat weet te behandelen, dat elke voet en/of houdingklacht is op te lossen. En vaak ook nog stukken SNELLER dan u denkt.

 

Vanuit deze filosofie kijk Will Goessens op geheel eigen wijze naar een cliënt/patiënt. Hij beseft dat voetklachten en/of houdingsklachten meestal niet een op zichzelf staand probleem is, maar het gevolg van een probleem dat vaak in de voeten ontstaat.

      

Door een goede samenwerking met fysiotherapie en podologie kunnen wij veel klachten en/of blessures inventariseren, en krijgen wij inzicht waar de (ver)oorzaker(s) zich kunnen bevinden. We kijken dus niet alleen naar de symptomen, maar behandelen en beïnvloeden het complete lichaam. M.a.w. wij kijken (samen) hoe de voeten invloed kunnen uitoefenen op de enkels, knieën, heupen, bekken en visa versa.  En passen daar onze behandeling op af.

  

De klachten waarbij Will kan helpen:

-Achillespeesklachten

-Hamstring blessure

-Hielpijn

-Klachten aan de kindervoet

-Knieklachten

-Mortonsneuralgie

-Rugklachten

-Springschenen/Shin-splint

-Sportblessures bij kinderen

    

Wilt u een afspraak met met Will? Dat kan via 043-3473555 of info@icmfysio.nl. Will is op donderdag bij ons aanwezig.