voor arbeid en gezondheid

Omdat iedereen optimale begeleiding waard is! 

Integrated Care Limburg is actief in het ruime werkgebied arbeid en gezondheid. Integrated Care Limburg heeft vestigingen in Maastricht (Randwyck en Caberg) en Heerlen. Wij adviseren o.a. opdrachtgevers op het gebied van arbeid en gezondheid en ondersteunen hen bij het verbeteren van de vitaliteit van medewerkers, het terugdringen van het ziekteverzuim en daarmee het verhogen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Wij hebben een breed aanbod aan diensten door ons multidisciplinaire team, onder meer primaire preventie (fysiotherapie en fysieke trainingen zoals FysioVitaal), health checks, interventies bij (dreigend) werkuitval (mono- of multidisciplinaire maatwerktrajecten), Spoor 1 en Spoor 2 begeleiding.

    

Wil je meer over ons te weten komen? Neem dan een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact op met info@iclimburg.nl of 043-3030040. Lees meer over ICL

Het laatste nieuws over ICL

FysioVitaal

12 feb 2019

FysioVitaal

Omdat je optimale begeleiding waard bent. Hét fysieke trainingsprogramma waarbij jij persoonlijke begeleiding van een fysiotherapeut krijgt. Een traject voor iedereen, waarbij je middels een training op maat gaat werken aan je eigen doelen.

Meer ICL nieuws