voor arbeid en gezondheid

Omdat iedereen optimale begeleiding waard is! 

Integrated Care Limburg is actief in het ruime werkgebied arbeid en gezondheid. Integrated Care Limburg heeft vestigingen in Maastricht (Randwyck en Caberg) en Heerlen. Wij adviseren o.a. opdrachtgevers op het gebied van arbeid en gezondheid en ondersteunen hen bij het verbeteren van de vitaliteit van medewerkers, het terugdringen van het ziekteverzuim en daarmee het verhogen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Wij hebben een breed aanbod aan diensten door ons multidisciplinaire team, onder meer primaire preventie (fysiotherapie en fysieke trainingen zoals FysioVitaal), health checks, interventies bij (dreigend) werkuitval (mono- of multidisciplinaire maatwerktrajecten), Spoor 1 en Spoor 2 begeleiding.

    

Wil je meer over ons te weten komen? Neem dan een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact op met info@iclimburg.nl of 043-3030040. Lees meer over ICL

Het laatste nieuws over ICL

ICL Directeur Bary Berghmans op congres in Brazilië én dé nieuwe app voor bekkenproblematiek IPelvis gelanceerd!

06 mei 2019

ICL Directeur Bary Berghmans op congres in Brazilië én dé nieuwe app voor bekkenproblematiek IPelvis gelanceerd!

Onze directeur, Bary Berghmans, is aanwezig bij het succesvolle Internationale Congres van Faculdade Inspirar in Curitiba, Brazilië. Hij is daar om voordrachten te geven en ter gelegenheid van de lancering van IPelvis. Dit is dé nieuwe app voor patiënten met bekkenbodem, blaasproblemen en bekkenpijn, gemaakt door onze bekkenfysiotherapeut Maura Seleme. Nu verkrijgbaar in Brazilië, andere landen volgen snel. Binnenkort meer info!

Meer ICL nieuws