voor arbeid en gezondheid

Omdat iedereen optimale begeleiding waard is! 

Integrated Care Limburg is actief in het ruime werkgebied arbeid en gezondheid. Integrated Care Limburg heeft vestigingen in Maastricht (Randwyck en Caberg) en Heerlen. Wij adviseren o.a. opdrachtgevers op het gebied van arbeid en gezondheid en ondersteunen hen bij het verbeteren van de vitaliteit van medewerkers, het terugdringen van het ziekteverzuim en daarmee het verhogen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Wij hebben een breed aanbod aan diensten door ons multidisciplinaire team, onder meer primaire preventie (fysiotherapie en fysieke trainingen zoals FysioVitaal), health checks, interventies bij (dreigend) werkuitval (mono- of multidisciplinaire maatwerktrajecten), Spoor 1 en Spoor 2 begeleiding.

    

Wil je meer over ons te weten komen? Neem dan een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact op met info@iclimburg.nl of 043-3030040. Lees meer over ICL

Het laatste nieuws over ICL

Samenwerking Adelante Arbeid en Integrated Care Limburg in Chapeau magazine!

13 mrt 2019

Samenwerking Adelante Arbeid en Integrated Care Limburg in Chapeau magazine!

Integrated Care Limburg en Adelante Arbeid werken samen in het begeleiden van werkgevers en werknemers. Samen antwoorden bieden op alle vragen op het gebied van arbeid en gezondheid. Primaire preventie, tot uiteenlopende assessments, tot mono- of multidisciplinaire maatwerktrajecten, arbeidsdeskundige onderzoeken, 2e spoor begeleiding en outplacement horen tot de mogelijkheden. Lees snel verder wat de samenwerking, waar we heel trots op zijn, inhoudt.

Meer ICL nieuws