voor arbeid en gezondheid

Omdat iedereen optimale begeleiding waard is! 

Integrated Care Limburg is actief in het ruime werkgebied arbeid en gezondheid. Integrated Care Limburg heeft vestigingen in Maastricht (Randwyck en Caberg) en Heerlen. Wij adviseren o.a. opdrachtgevers op het gebied van arbeid en gezondheid en ondersteunen hen bij het verbeteren van de vitaliteit van medewerkers, het terugdringen van het ziekteverzuim en daarmee het verhogen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Wij hebben een breed aanbod aan diensten door ons multidisciplinaire team, onder meer primaire preventie (fysiotherapie en fysieke trainingen zoals FysioVitaal), health checks, interventies bij (dreigend) werkuitval (mono- of multidisciplinaire maatwerktrajecten), Spoor 1 en Spoor 2 begeleiding.

    

Wil je meer over ons te weten komen? Neem dan een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact op met info@iclimburg.nl of 043-3030040. Lees meer over ICL

Het laatste nieuws over ICL

Adelante Arbeid tekent samenwerkingsovereenkomst met Integrated Care Limburg

18 jun 2019

Adelante Arbeid tekent samenwerkingsovereenkomst met Integrated Care Limburg

Op woensdag 5 juni hebben Adelante Arbeid en Integrated Care Limburg een samenwerkingsovereenkomst getekend! Een feestelijk moment voor beide partijen. Zowel Adelante Arbeid als Integrated Care Limburg zijn actief in het werkgebied arbeid en gezondheid. Door de samenwerkingsovereenkomst kunnen Adelante Arbeid en Integrated Care Limburg opdrachtgevers en cliënten nog beter van dienst zijn en álle vragen op het gebied van arbeid en gezondheid beantwoorden.

Meer ICL nieuws